Recept uit De Urban Cook:
Casserole Van Bruine Linzen Met Groenten & Tijm
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine linzen, citroen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, prei, tijm en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, rozemarijn, selderij, sjalot, slagroom, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Veg!:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / buffet uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering: