Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Japanse Speklapjes met Gember en Sojasaus
- Ingrediënten:
- gember, lente-uitjes, mirin, prei, sake, sojasaus, speklapjes, spitskool, suiker en witte kool
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, broccoli, bruine suiker, chinese kool, citroensap, ei, gember, groente, ketjap manis, knoflook, komkommer, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olie, paksoi, peper, rijst, sesamolie, sperziebonen, taugé, ui, water, witte kool, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Simpel:
Recept van Food & Friends:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Thug kitchen:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit I love groente:
Recept uit I love groente:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Keet Smakelijk:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Avondmaal uit Fresh en light:
Recept uit Thug kitchen: