Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, fruit, gemalen komijn, gember, gula djawa, laos, olie, peper, peterselie, santen, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, trassi, ui, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Rauw:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek: