Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, groente, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit Eten in Italie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Istanbul: