Recept uit Koude keuken:
Salade van witte kool
- Ingrediënten:
- azijn, bieslook, olie, olijven, peper, rundvlees, suiker, witte kool, yoghurt en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- salade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, basilicum, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gember, groente, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, kool, limoensap, olijfolie, peper, pindakaas, taugé, ui, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie: