Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
RIJST met vermicelli
- Ingrediënten:
- basmatirijst, boter, groentebouillon, laurierblaadjes, rijst en vermicelli
- Keuken:
- Libanees
- Soort:
- rijst / pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroen, courgette, droge witte wijn, knoflook, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, risottorijst, saffraan, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit Ciao Bella:
Bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek: