25 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbouilloncrème fraîchedragondroge witte wijneieidooierkalfsbiefstukkalfsfondkalfskoteletknoflookkruidennootmuskaatolijfoliepeperpeterselieprovençaalse kruidenroomrunderbouillonsjalottijmtomaatuizout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees met citroensap

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillonblokje, citroensap, dijonmosterd, kalfsstoofvlees, muskaatwijn, olijfolie, peper, sjalot, suiker, ui, vleesextract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:

Witte ragoutsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, champignons uit pot, citroensap, eidooier, gehakt, kalfsgehakt, room, schenkelvlees en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistouille - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met aubergine, tomaat, paprika, knoflook en basilicum

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

champignonrisotto

Ingrediënten:
boter, bouillon, champignonhoeden, citroensap, droge witte wijn, gedroogde paddestoelen, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, kruiden, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto / vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Kalfsingewanden in sauce poulette - fraise de veau poulette

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, ganzenvet, grof zeezout, kalfsingewanden, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, tarwebloem, ui, verse peterselie, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / orgaanvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees

Ingrediënten:
bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsstoofvlees, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, salie, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

ossobuco

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, bouquet garni, citroenrasp, citroensap, kalfsschenkel, knoflook, peper, sjalot, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

gebraden lamsbout

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, gemalen karwijzaad, knoflook, lamsbout, olie, peperkorrels, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:

Fijne champignonsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, champignon, citroensap, eidooier, room en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Lever met spek

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, ontbijtspek, runderlever, verse salieblaadjes, witte peper, witte wijn en zout

Soort:
orgaanvlees
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Heilbot in saffraansaus

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, dragon, heilbotmoot, peper, room, saffraandraadjes, sherry, strooiaroma, tomaat, witte wijn en zout

Soort:
vis
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:

Gewürz-Kurbis-Couscous / Kruiden-pompoencouscous

Ingrediënten:
agavesiroop, bouillon, butternutpompoen, citroensap, couscous, hokkaidopompoen, knoflook, margarine, olie, olijfolie, peterselie, radicchio, sinaasappelsap, sjalotten, suiker, vijfkruidenpoeder, walnoten, water, williams peer, witte wijn en zout

Soort:
vegan / couscous
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Kastanjesoep met saliemuisjes

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, droge witte wijn, bloem, boter, nootmuskaat, peper, poedersuiker, prei, salieblaadjes, sjalotje, slagroom, tamme kastanjes, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch