Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Gebonden tomatensoep met room
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, foelie, laurierblad, peper, peperkorrels, peterselie, room, soeptomaten, tijm, ui en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, dragon, droge witte wijn, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, tijm, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Picknick / diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw: