Recept uit De pastabijbel:
Chitarraspaghetti met boter en kruiden
- Ingrediënten:
- boter, kruiden, parmezaanse kaas, spaghetti alla chitarra, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Lunch / buffet / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Francesca Kookt!:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.: