Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Rode kool
- Ingrediënten:
- appel, jeneverbes, kaneel, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, rode kool, rode wijn, suiker en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- rijst / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, azijn, bloem, bloemkool, boter, citroensap, ei, fruit, gember, groente, knoflook, komkommer, laurier, olie, olijfolie, peper, rijst, rode kool, rode wijn, sojasaus, tomatenpuree, ui, water, witte kool, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Grillen:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Margriet kookboek: