Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Pot-au-feu
- Ingrediënten:
- bleekselderij, koolraap, kruidnagel, laurierblad, peper, prei, rode wijn, runderschenkel, winterwortel en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | groente, kaneel, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, rijst, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Basisrecept uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept uit Koken in een duinpan:
Basisrecept uit Familierecepten:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier: