Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Voorgekookte groente in boter of olie met hardgekookte eieren
- Ingrediënten:
- boter, ei, groente en olie
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, eidooier, groente, kaas, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, suiker, tijm, ui, vlees, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / buffet / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër: