Recept uit Vegeterranean:
Pizza di patate
- Ingrediënten:
- aardappel, gist, grano duro meel, knoflook, manitoba-meel, olijfolie, rozemarijn, suiker en zeezout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, ei, fijne kristalsuiker, gist, groente, kerriepoeder, knoflook, kristalsuiker, lamsschouder, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, peper, poedersuiker, rozemarijn, runderbouillon, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Vegeterranean:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Proef Puglia:
Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch / snack of tussendoortje uit Plenty more:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: