Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, crème fraîche, ei, groente, kaas, knoflook, kruimige aardappel, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit I love groente:
Recept uit I love groente:
Recept uit I love groente:
Recept uit I love groente:
Recept uit I love groente:
Recept uit I love groente: