Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peterselie, prei, rozemarijn, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Gemüse! :
Avondmaal uit Veg!:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: