Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Rum baba
- Ingrediënten:
- 00-bloem, abrikozenjam, biergist, boter, citroenschil, donkere rum, ei, kristalsuiker, melk, sinaasappelschil, suiker en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | abrikozenjam, amandel, bakpoeder, boter, bruine rum, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, eidooier, eiwit, gist, kaneel, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, poedersuiker, room, suiker, vanillesuiker, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Snack of tussendoortje uit Een jaar in Toscane:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten: