Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, courgette, ei, fruit, groente, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rundvlees, sojasaus, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Koken met restjes is leuk:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Keukendagboek 2: