Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Parelhoen uit de oven met groene kool en spek
- Ingrediënten:
- boter, citroen, gerookt spek, groene kool, laurier, olijfolie, parelhoen, peper, tijm, zout en zwarte truffel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloemkool, boter, fruit, groentebouillon, knoflook, komijn, kruiden, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, pompoen, prei, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit The big green egg book:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Blik in de Keuken: