Recept uit De herenkookclub:
Spätzle met peper, boter en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- bietensap, boter, ei, eidooier, ijsblokjes, kwark, nootmuskaat, parmezaanse kaas, patentbloem en witte peper
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, boter, bouillon, brood, ei, eidooier, eiwit, gehakt, kaas, kerriepoeder, knoflook, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De herenkookclub:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Recept uit Asperges:
Lunch / snack of tussendoortje uit Vegan Genial:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag: