Recept uit Koken voor elke dag:
Gebraiseerde zalm
- Ingrediënten:
- mierikswortel, peper, peterselie, room, sjalot, spek, tomaten, ui, vetstof, witte wijn, wortels, zalmmoten en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, brood, citroen, droge witte wijn, groene paprika, knoflook, kreeft, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, prei, saffraan, tijm, tomaat, ui, vis, visbouillon, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Trattoria:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Wat Aten Zij?: