Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, dille, ei, knoflook, kruiden, munt, olie, peper, prei, rietsuiker, rijst, tijm, tomaat, tomatenpuree, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Turkse kookkunst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: