Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, fruit, groene kruiden, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, tijm, tomaat, tuinkruiden, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit delicious. magazine - 2013-13:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Recept uit Rauw:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Keet smakelijk:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Lunch / lunchgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Lunch uit Het voedselzandloperkookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Vegan Genial: