Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Peterselie-kruidensalade
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, dragon, honing, lente-ui, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Meditteraan
- Soort:
- salade / vegan / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, ei, groentebouillon, knoflook, laurierblad, munt, olijfolie, peper, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Noma:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De Urban Cook:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Basisrecept uit De dikke vegetariër: