Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek: