Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Mul met kruiden - triglie alle erbe aromatiche
- Ingrediënten:
- citroensap, mul, olijfolie, peper, slagroom, verse bladpeterselie, verse kervel, verse tijm en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, dragon, ei, kervel, knoflook, laurier, lente-ui, merg, mosterd, nootmuskaat, olie, room, runderbouillon, sjalot, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten: