Snack of tussendoortje uit De herenkookclub:
Garnalenkroketten
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, droge sherry, eidooier, eiwit, frituurolie, gelatine, hollandse garnalen, melk, panko, slagroom en tabasco
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, dragon, ei, groentebouillon, kervel, knoflook, mayonaise, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, room, sjalot, suiker, tijm, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Ontbijt / diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse: