Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Patrijzen met rozijnen gestoofd in melk
- Ingrediënten:
- bloem, cognac, melk, olijfolie, patrijs, peper, rozijnen, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, lente-ui, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, volle melk, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Bijgerecht uit #watetenwevandaag:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Francesca Kookt!:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: