Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Vichyssoise-koude aardappel-preisoep
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, blanke kippenbouillon, boter, crème fraîche, laurier, prei, tijm, uien, volle melk, witte peper en zonnebloemolie
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, halfvolle melk, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Solo Food: