269 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercayennepepereieiwitgistgruyèrekaaskaneelknoflookolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliepoedersuikerroomslagroomspinaziesuikeruivolle melkwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Kaassoesjes

Ingrediënten:
ei, eidooier, gruyère, nootmuskaat, patentbloem, roomboter en volle melk

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pappardelle en croûte

Ingrediënten:
bechamelsaus, bladpeterselie, bloem, boter, doperwt, eidooier, fonceerdeeg, gruyère, ham, melk, nootmuskaat en pappardelle

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:

Croque Madame

Ingrediënten:
boterhammen, dijonmosterd, eieren, bloem, melk, nootmuskaat en ham

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kaas-soufflé

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eiwit, gruyère, melk, nootmuskaat, roomboter en slagroom

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Cannelloni uit Piacenza

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, knoflook, mascarpone, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ricotta en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Kaassaus

Ingrediënten:
bloem, boter, comté, eidooier, melk, nootmuskaat, peper, room en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:

Speculaaswieltjes

Ingrediënten:
biologische citroen, donkere basterdsuiker, eidooier, melk, bloem, boter, gemalen kardemom, gemalen koriander, gemalen kruidnagels, gemberpoeder, amandel, nootmuskaat, ruwe rietsuiker, sinaasappel, slagroom, kaneel en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Bakboek:

Minivideetjes met een hartige kasvulling

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, eierdooier, eieren, gemalen kaas, melk, nootmuskaat, paprikapoeder, peper, room en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Artisjokken met ham en kaas

Ingrediënten:
artisjokken, bloem, eierdooiers, gekookte ham, gemalen kaas, melk, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Mornaysaus

Ingrediënten:
bloem, boter, comté, eidooier, emmentaler, fontina, geklopte room, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, room, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
sauzen
Haal meer recepten op...