Recept uit Keukendagboek 2:
Mosselsoep met tomaten en basilicum
- Ingrediënten:
- citroensap, peterselie, brood, mosselen, schelpen, knoflook, tomaten, tomatensaus, ui, water, zout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, courgette, groente, knoflook, komkommer, koriander, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, suiker, tomatenpuree, ui, vruchtensap, zeezout, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Wild en gevogelte:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:
Recept uit Pizza & pasta:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Smakelijke salades:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Snack of tussendoortje uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken: