Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Calamari met boter, citroen & knoflook
- Ingrediënten:
- boter, calamari, citroen, citroensap, knoflook en peterselie
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroen, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, koriander, laurier, olie, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Simpel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Koude keuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit De grote Kleyn:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Picknick / diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine: