Dranken / drinken uit Baru Belanda:
Jamu kunyit assem - Drank met geelwortel en tamarinde
- Ingrediënten:
- citroengras, citroensap, geelwortel, gemberwortel, javaanse suiker, rietsuiker, tamarinde en water
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloemkool, citroengras, citroensap, fruit, groente, honing, knoflook, kokosmelk, komkommer, korianderpoeder, kruiden, laos, olie, olijfolie, peper, specerijen, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Dranken / drinken uit Baru Belanda:
Recept uit Spice Wise:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Bonen!:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Baru Belanda:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit De geur van witte rijst:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Feestelijk tafelen: