Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ping tang yuan ti - Roodgestoofe varkenspoot met bruine suiker
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gember, sojasaus, ui, varkenspoot en zonnebloemolie
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, gemberpoeder, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olijfolie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit NAJAT:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ontbijt / snack of tussendoortje uit Nigella Express:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel: