Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, groente, knoflook, koriander, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode paprika, tijm, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Thug kitchen:
Lunch uit Vegan Genial:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer: