Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten gestoomd met sojasaus
- Ingrediënten:
- bosui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sint-jakobsschelp, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, bruine suiker, donkere sojasaus, ei, fijne kristalsuiker, gember, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rode paprika, sesamolie, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Lunch / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van Oh My Dish:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Margriet kookboek:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam: