135 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladerdeegbleekselderijbloemboterchampignoncitroensapcourgettemelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreislagroomspinazietijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Hardgekookte eieren met jachtsaus

Ingrediënten:
ei, knoflook, olijfolie, paddestoel, peper, suiker, tomaat, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Spinazieflensjes uit de wok

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicum, bloem, courgette, eierdooier, gemberwortel, kastanjechampignons, knoflook, komkommer, koriander, limoensap, olie, paprikapoeder, rode ui, sjalot, spinaziebladeren en volle yoghurt

Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Goedgevulde paddenstoelenquiche

Ingrediënten:
beukenzwam, bladerdeeg, bundelzwammen, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, kastanjechampignons, knoflook, bladpeterselie, roomboter, slagroom, tijm en ui

Soort:
quiche / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Lasagne met paddenstoelen

Ingrediënten:
bechamelsaus, champignons, eieren, boter, kastanjechampignons, knoflook, koksroom, lasagnebladen, melk, nootmuskaat, oesterzwammen, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, shii-takes, tarwebloem en ui

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Vol-au-vent

Ingrediënten:
aardappelpuree, bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boerderijkip, boter, bottarga van ei, ei, eidooier, jeneverbessen, kalfsgehakt, kastanjechampignons, knoflook, kruidnagel, laurier, mousselinesaus, nootmuskaat, paneermeel, parijse champignons, peper, peperkorrels, piment d'espelette, prei, shiitake, tijm, ui, veldsla, wortel en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
gevogelte / pastei
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Auberginelasagne

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, ei, groene chilipeper, groentebouillon, italiaanse kruiden, kastanjechampignons, knoflook, koriander, margarine, oude geraspte kaas, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, roomkaas, rozemarijn, slagroom, tijm, tomaat uit blik, ui, volkorenbloem, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Risottoballetjes met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kastanjechampignons, knoflook, mayonaise, olijfolie, parmezaanse kaas, plantaardige olie, risottorijst, rode paprika, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen

Recept van Chickslovefood:

Gado gado met pindasaus

Ingrediënten:
broccoli, bruine suiker, courgette, eieren, granen, hoisinsaus, kastanjechampignons, knoflook, kokos, kroepoek, limoensap, pindakaas, pinda’s, pindasaus, rijst, rode ui, sambal, seroendeng, sesamolie, sojasaus, knoflook, uien en water

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Poolse bietensoep met paddestoelenflapjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, eidooier, gedroogde paddestoelen, kastanjechampignon, knoflook, kruidenbouillon, paneermeel, peper, rode biet, ui, verse dille, vleesbouillon en zout

Keuken:
Pools
Soort:
vlees / soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:

Champignonparfait met een suikerlaagje

Ingrediënten:
arachideolie, boter, brandewijn, bruine suiker, champignon, droge madera, druivenpitolie, ei, knoflook, paddestoelenbouillon, ruby port, sjalot, verse tijm en witte port

Soort:
groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Pangsit met variatievulling 2

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, ei, ketjap benteng asin, knoflook, maïzena, pangsitvellen, peper, prei, sambal oelek, sjalot, ui, varkensgehakt, verse bladselderij, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
vlees / hartige hapjes / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Steak tartare (tweede versie)

Ingrediënten:
champignon, eierdooier, knoflook, mager rundergehakt, mosterd, peper, spinazie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

3 kleurrijke groentepizza’s uit de Airfryer + WIN

Ingrediënten:
ei, asperges, aspergetips, mozzarella, broccoli, courgette, eieren, gedroogde oregano, geitenkaas, groenten, havermout, hummus, kastanjechampignons, knoflookpoeder, maatjes, oranje paprika, paddenstoelen, paprika, pesto, rode biet, rucola, bakpoeder, tomaat, tomaten, tomatenpuree, wortel, wortels, zelfrijzend bakmeel, zoete aardappel, 
zout en peper en zwarte olijven

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

3 kleurrijke groentepizza’s uit de Airfryer + WIN

Ingrediënten:
ei, asperges, aspergetips, mozzarella, broccoli, courgette, eieren, gedroogde oregano, geitenkaas, groenten, havermout, hummus, kastanjechampignons, knoflookpoeder, maatjes, oranje paprika, paddenstoelen, paprika, pesto, rode biet, rucola, bakpoeder, tomaat, tomaten, tomatenpuree, wortel, wortels, zelfrijzend bakmeel, zoete aardappel, 
zout en peper en zwarte olijven

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Fregola met langoustine en hazelnoot

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, boter, champignon, citroen, ei, fregola, hazelnoot, kippenbouillon, knoflook, langoustine, natuurazijn, olijfolie, paddenstoel, parmezaanse kaas, pasta, rode port, room, sjalot, tijm, tuinkers en veldsla

Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...