Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Lamsvlees uit de oven met tomaat, knoflook en pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde oregano, kefalotyri, knoflook, lamsschouder, olijfolie, orzo, tomaten, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, fruit, gember, kaneelstokje, kruidnagel, lamsbout, lamsschouder, laurierblad, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: