Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroensapcourgetteeigroene paprikaknoflookkorianderlaurierolijfoliepeperpeterselierode paprikasuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Sjalotten met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, gruyère, melk, olijfolie, sjalot, tomatenpuree en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Bijgerecht uit Koch!:

Ingemaakte sjalotten

Ingrediënten:
chilipeper, korianderzaad, olijfolie, rozijnen, sjalotjes, suiker, knoflook, tomatenpuree, witte wijn, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kip met sjalotten en tomaat

Ingrediënten:
boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Gebraden duif en toast met gekonfijte sjalot

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, boerenbrood, boter, eendenvet, gevogeltefond, houtduiven, mosterdblad, peper, sherryazijn, sjalotten, tomaten, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Slider met rundvlees en beenmerg

Ingrediënten:
augurk, beenmerg, briochebroodjes, broodkruimels, ei, extra vergine olijfolie, gruyère, knoflook, oreganoblaadjes, rundergehakt, sjalot, tomatenpuree, ui en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch uit Noedels:

Noedelsoep met ribkarbonade en citroengras

Ingrediënten:
bladsla, chilisaus, citroengras, garnalenpasta, komkommer, koriander, lente-ui, nuoc mam, plantaardige olie, ribkarbonades, rijststokjes, rundernaborst, sjalot, tomatenpuree, vissaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Gebakken noedels ui Singapore

Ingrediënten:
bladpeterselie, gele bonensaus, gember, kastanjechampignons, knoflook, krabvlees, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, pindaolie, rijststokjes, rode chilipeper, scampi, shii-take, sjalot, tomatenpuree, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Bijgerecht uit Noedels:

Basisrecept gebakken noedels

Ingrediënten:
champignons petits, eiernoedels, gember, kippenbouillon, knoflook, korianderzaad, lente-ui, lichte sojasaus, pindaolie, sjalot, tomatenpuree, ui, witte peper, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / voorgerecht uit Noedels:

Pasteitje van gefrituurde noedels en spinazie met groene currysaus

Ingrediënten:
cayennepeper, eiernoedels, gember, griekse yoghurt, groene currypasta, jonge spinazie, knoflook, koriander, lichte sojasaus, maïsbloem, maïsolie, peterselie, sjalot, tomatenpuree, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Pizza met bietjes en cheddar

Ingrediënten:
bietjes, brooddeeg, buffelmozzarella, cheddar, olijfolie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bulgurpilav met bieten

Ingrediënten:
boter, bulgur, droge sherry, groentebouillon, olijfolie, peper, rode biet, sjalot, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Avondmaal uit De smaak van kokos:

Vegachili Met Guacamole & Salsa

Ingrediënten:
avocado, gerookt paprikapoeder, groene paprika, kerstomaat, kidneybonen, kokosolie, komijnpoeder, koriander, limoensap, mild chilipoeder, rode chilipeper, sjalot, tomatenpuree, ui, zeezout, zoete aardappels, zwarte bonen en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Tex-mex taco´s

Ingrediënten:
chilipoeder, knoflook, mager rundvlees, maïsolie, taco, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Zwijneragout met gedroogde pruimen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroen, gedroogde pruimen, jeneverbessen, olie, peper, rode wijn, sjalotjes, knoflook, tomatenpuree, wildfond, wildzwijnfilet, wortels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal maison Pure C

Ingrediënten:
chilipeper, knoflook, limoenrasp, limoensap, maïsolie, rode ui, sjalot, tomatenpuree en zout

Soort:
vegan
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Langoustinesaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cognac, dragon, langoustine, laurier, olijfolie, peper, port, prei, sjalot, tijm, tomatenpuree, venkel, winterwortel, witte wijn, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Aubergine parmagiana

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, broodkruim, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tomaat uit blik, tomatenpuree en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Recept uit Casa Moro:

Sardinevulling voor empanadillas

Ingrediënten:
groene paprika, knoflook, olijfolie, rode paprika, sardines uit blik, tomatenpuree, ui, verse rozemarijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / voorgerecht uit Noedels:

Gebakken noedels op portobello's

Ingrediënten:
bladpeterselie, eiernoedels, gember, knoflook, koolbladeren, koriander, lichte sojasaus, olijfolie, paprikapoeder, pindaolie, portobello, rode peper, sjalot, tomatenpuree, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...