Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gember, koriander, laurier, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Moro:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Nachtbrood:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Brunch / lunch / bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van Mijn Recepten:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Recept van Mijn Recepten:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Buffet / bijgerecht uit Provence:
Recept uit Lima - het kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: