Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Comptoir Libanais:
Deeg voor sambusak of fatayer
- Ingrediënten:
- honing, olijfolie, tafelsuiker, water, witte bloem en zout
- Keuken:
- Libanees
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, basilicum, bloem, boter, donkerbruine basterdsuiker, ei, gemalen komijn, gist, groente, kaneel, knoflook, kruiden, melk, olie, oregano, peper, plantaardige olie, prei, rietsuiker, speculaaskruiden, tijm, tomaat, vet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Comptoir Libanais:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit De Joodse keuken:
Ontbijt uit NAJAT:
Ontbijt uit Speisekammer:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / nagerecht uit Elzas:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept van Patesserie:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: