Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, dragon, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, selderij, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, witte ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Margriet kookboek: