Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Schelppasta in witte wijn
- Ingrediënten:
- courgette, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, pecorino, pipe rigate, rode chilipeper, schelppasta en wilde spinazie
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, cognac, droge witte wijn, kippenbouillon, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: