Recept uit Deutsche Küche:
Heensch - Boekweitpannenkoeken met gist
- Ingrediënten:
- boekweitmeel, boter, ei, gist, melk, olie en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, banketbakkersroom, basterdsuiker, bloem, boekweitmeel, boter, ei, gedroogde gist, kaneel, krenten, kristalsuiker, meel, melk, olie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Turquoise:
Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Ontbijt uit De Spaanse keuken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:
Ontbijt / lunch uit Het insectenkookboek:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Oma's receptenboek:
Picknick / brunch / bij de koffie uit Oma's receptenboek:
Bij de koffie uit Minimania:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Bij de koffie uit Sweet:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: