39 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelspijsbladerdeegbloembotercitroencitroensapcitroenschildroge witte wijneifijne kristalsuikerkaneelkaneelstokjekristalsuikermaïzenamelkoliepoedersuikerricottaslagroomvanillesuikerwalnotenwaterzoete witte wijnzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made 1 notitie

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:

Peren-hazelnotentaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, doyenne du comice peer, ei, hazelnoten, kaneelstokje, suiker, vanillesuiker, water, witte wijn en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Sultana-yoghurttaart

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, eidooier, eiwit, griekse yoghurt, honing, kristalsuiker, muskaatwijn, olijfolie, sultana's en tarwebloem

Keuken:
Turks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Keizerlijke pannenkoeken

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, gedroogde vijgen, poedersuiker, suiker, vanillesuiker, volle melk en zoete witte wijn

Keuken:
Oostenrijks
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Pittige oesters met prei

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, eierdooier, grof zeezout, kerriepoeder, oesters, peper, prei, saffraandraadjes, slagroom, suiker, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Pere cotte al vino bianco

Ingrediënten:
boter, chocoladesaus, citroenschil, doyenne du comice peer, ei, fijne tafelsuiker, kaneelpoeder, kaneelstokje, kruidnagel, sinaasappelschil en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Snack of tussendoortje uit Culinaria España:

Zoete aardappelflapjes - truchas de navidad

Ingrediënten:
anijspoeder, bloem, citroenrasp, ei, eidooier, frituurolie, gele zoete aardappel, gemalen amandelen, kaneel, poedersuiker, reuzel, suiker, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Flamri

Ingrediënten:
arrowroot, bloedsinaasappel, citroen, ei, griesmeel, rozemarijn, suiker en witte wijn

Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Down to earth:

Appel-karameltaartje met honing-tijmijs

Ingrediënten:
appel, bladerdeeg, citroenrasp, eidooier, honing, jonagold, melk, room, roomboter, suiker, verse tijm en witte wijn

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Recept uit Koken met Sylvia Witteman:

Kandeel

Ingrediënten:
citroen, eidooier, halfzoete witte wijn, kaneelbeschuitjes, kraamdrank, kruidnagel, pijpkaneel en suiker

Soort:
likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Aardbeien

Ingrediënten:
aardbeien, chardonnay, citroenrasp, eidooier, fijne suiker, vanillesuiker en witte port

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Appel-amandelcake

Ingrediënten:
amandelspijs, boter, citroenrasp, citroensap, ei, amandel, goudreinetten, koek, poedersuiker, witte basterdsuiker, witte wijn en zelfrijzend bakmeel

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Honingpudding - budino al miele

Ingrediënten:
citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, vloeibare honing en zoete witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Torta sbrisolona met kweeperen, mascarponecrème en vincotto

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, eendenvet, eierdooier, eiwit, fijne kristalsuiker, fijne polenta, kaneelstokje, kweepeer, mascarpone, suiker, vanille-extract, vincotto en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
fruit / eieren, kaas en zuivel / koek en gebak
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:

Potpies van bacalao en garnalen

Ingrediënten:
bacalao, bladerdeeg, boter, cayennepeper, citroenrasp, crème fraîche, dille, dragon, ei, garnaal, kerriepoeder, nootmuskaat, pernod, bladpeterselie, slagroom, suiker, visfond en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Ricottacheesecake met saffraanabrikozen

Ingrediënten:
brandewijn, citroen, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde gewelde abrikozen, kaneelstokje, kardemompeulen, lemoncurd, maïzena, poedersuiker, ricotta, saffraandraadjes, vanillemerg, vanillesuiker en zoete witte wijn

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Perentaart met poire williams-vanillesaus

Ingrediënten:
amandelmeel, bladerdeeg, boter, citroen, dessertpeer, eierdooier, fijne kristalsuiker, kaneelstokje, maïzena, poedersuiker, poire williams, rode wijn, slagroom, vanillearoma en witte wijn

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Shalet met challebrood

Ingrediënten:
challe, citroenschil, ei, kaneel, krenten, rozijnen, suiker, walnoten, witte wijn en zure appels

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Shalet - Appelpudding

Ingrediënten:
citroenschil, ei, kaneel, krenten, rozijnen, suiker, walnoten, witte wijn en zure appels

Keuken:
Frans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...