Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Uova sode con aglio - Hardgekookte eieren met knoflook
- Ingrediënten:
- ei, knoflook, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, melk, nootmuskaat, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Snack of tussendoortje uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Recept van Okoko recepten:
Bijgerecht uit Arabia:
Recept uit De Dikke van Dam: