Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, dille, ei, knoflook, koriander, kruiden, munt, olie, peper, peterselie, rietsuiker, rijst, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty: