Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Spis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / lunch / bijgerecht uit Lima - het kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Recept uit Lima - het kookboek:
Diner / voorgerecht uit NAJAT:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Spis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: