Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroenschil, gember, groente, jeneverbes, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, peper, poedersuiker, prei, rozemarijn, selderij, tijm, ui, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: