Recept uit De Urban Cook:
Casserole Van Bruine Linzen Met Groenten & Tijm
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine linzen, citroen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, prei, tijm en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte: