16 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baconbakpoederbalsamicoazijnbloemcitroenraspcitroensapcitroenschildragoneigrof zeezoutkippenbouillonknoflookkorianderzaadlichtbruine basterdsuikermaïzenamascarponenootmuskaatolijfoliepeperpoedersuikerproseccotijmwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made 1 notitie

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:

Peren-hazelnotentaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, doyenne du comice peer, ei, hazelnoten, kaneelstokje, suiker, vanillesuiker, water, witte wijn en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Diner / lunch / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:

In rode biet gemarineerde zalm

Ingrediënten:
bloemkool, boter, bruine basterdsuiker, citroen, foelie, kardemompeul, korianderzaad, mimolettekaas, nootmuskaat, rode biet, suiker, wijnazijn, witte peperkorrels, witte wijn, zalm en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi 1 notitie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Lamslende met in vanille gesmoorde witlof en zuringpesto

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, boter, citroenschil, droge witte wijn, fijne kristalsuiker, grof zeezout, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, korianderzaad, lamslende, munt, olijfolie, rode chilipeper, rozemarijn, tijm, vanillestokje, witlof, zuringblad en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Gestoomde schelvis met sesam-bagna cauda en cavolo nero

Ingrediënten:
banaansjalot, bloem, boter, bruine ansjovisfilet, cavolo nero, chinees vijfkruidenpoeder, citroensap, citroenschil, gebakken uitjes, grof zeezout, heilbotfilet, kabeljauwfilet, knoflook, lichtbruine basterdsuiker, maïzena, olijfolie, rode chilipeper, schelvisfilet, sesamzaad, tomaat, valdespino sherryazijn, witte peper, witte wijn, witvisfilet, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Pittige oesters met prei

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, eierdooier, grof zeezout, kerriepoeder, oesters, peper, prei, saffraandraadjes, slagroom, suiker, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Recept uit Lekker vegetarisch:

Champignon Mascarpone

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, champignons, fruit, groentebouillon, mascarpone, peper, peterselie, suiker, verse pasta, witte wijn, zongedroogde tomaten in olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Putizza di noci - Gistrol uit Triëst

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, droge gist, ei, eidooier, gist, melk, rum, suiker, walnoten, wijn en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Snack of tussendoortje uit Italiaanse patisserie:

Cenci - Strikjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, kristalsuiker, plantaardige olie, poedersuiker, rum, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch